Nieuwe RTL-ster Jorn weet niet welke show hij krijgt

Jorn van Vrijaldenhoven (25) weet niet welk programma hij krijgt bij RTL 4 nu hij de slecht bekeken talentenjacht Screentest heeft gewonnen. Dat vertelde hij maandagavond in RTL Boulevard. Van Vrijaldenhoven heeft een contract van een jaar gewonnen, maar hoeft natuurlijk niet per se te worden ingezet op prime time. Hij kan ook een House Vision-achtig programmaatje krijgen en daarna weer geruisloos uit het uitzendschema verdwijnen. Zelf weet hij er echter nog niets over.

Het tv-talent is heel enthousiast, maar werd door Boulevard niet interessant genoeg bevonden om er een cameraploeg op af te sturen. Hij moest zelf een filmpje opnemen met zijn reactie.

Ik heb gewoon Screentest gewonnen, dus daar ben ik fucking blij mee. Mag ik dat zeggen op televisie? Hmm, I don’t know. Je mag het ook censureren als je wil“, laat hij in het filmpje weten.

Het is voor Van Vrijaldenhoven een droom die uitkomt. “Het is gewoon wat ik altijd al heb gewild en ik heb nu eindelijk gewoon een contract bij RTL. Dat betekent dat ik een mooi programma mag gaan maken.”

Wat het precies gaat zijn weet ik nog niet. Ik ben in gesprek met RTL en we gaan wat ontwikkelen. Ik ben heel erg benieuwd hoe de toekomst er uit gaat zien.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen