Nieuwe Martijn Krabbé-show afgeslacht op Twitter

Langdradig, sfeerloos en saai: de reacties op de nieuwe RTL 4-show Postcode Loterij: De Weg naar het Miljoen met Martijn Krabbé liegen er niet om. Dat is te lezen op Twitter. De Weg naar het Miljoen is een vrij statisch programma, loopt soms vast door kandidaten die het juiste antwoord niet weten en Krabbé brengt er weinig sjeu in. Op een bepaald moment wisten kandidaten herhaaldelijk het antwoord op een multiplechoicevraag niet, waardoor deze vier keer opnieuw gevraagd werd.

Veel kijkers vinden dit geen waardige vervanger van Miljoenenjacht met Linda de Mol. “De weg naar het miljoen: slecht gepresenteerd, niet spannend gebracht, saaie muziek, idiote wegzakkende speeltafels, geen gezelligheid of lachen zoals bij Linda. Wat een afknapper in vergelijking met Linda de Mol!“, zegt Eucalypta bijvoorbeeld.

Gina: “Wat een saai programma. Martijn is echt irritant en blijkt dat hij zich niet op zijn gemak voelt. Jammer van Miljoenenjacht. Het viel echt tegen.

Tijn: “Oké Martijn is totaal geen quizmaster gewoon irritant.

Jelmar: “De 10 minuten die ik ervan heb gezien duurde 10 keer zo lang.”

Linda: “Best een leuk programma, maar wat presenteert Martijn Krabbé zeker de finale irritant.

Ramon: “Iets meer up-tempo zou zeker niet verkeerd zijn en een kleurrijkere studiosetting ook niet.”

Dt: “Martijn zelf straalt hier ook niet bepaald vrolijkheid uit… Volgens mij vind hij zelf ook slaapverwekkend saai of hij presenteert het zelf gewoon niet goed waardoor het voor de kijker slaapverwekkend is.

Bryan: “Ik vraag me oprecht af of Martijn er zelf plezier aan heeft… Nukkig, kortaf en haastig gedrag…

Anja: “Pfff 😴 ik ga naar bed, val in slaap bij dit saaie programma.. Martijn is hier ook niet de juiste presentator voor.

Bart: “Martijn die zelf ook moe wordt van het op en neer sjokken is op dit moment het leukst.”

Met: “Het komt over alsof Martijn het programma zelf niet leuk vindt om te presenteren.”

Jolanda: “Ik vraag mij af of het aan de presentator ligt of aan het programma zelf, dat het zo saai is? Zou het met Linda anders zijn? 🤔

Victor: “Dit lijkt een pauzeprogramma voordat Miljoenenjacht begint.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen