Linda de Mol binnenkort niet op cover LINDA

Linda de Mol gaat binnenkort een keer níet op de cover van haar tijdschrift LINDA staan om het publiek voor te bereiden op een tijd waarin ze er nooit meer op staat. Dat heeft ze gezegd in de DWDD-rubriek Taxi Terug. De Mol is nu 54 jaar en ziet zichzelf niet meer voor eeuwig op de cover staan. “Het komt er natuurlijk ooit een keer aan dat ik met dingen moet stoppen. Toen de LINDA vijftien jaar bestond een paar weken geleden, hebben we het er wel veel over gehad“, zegt ze.

De tv-koningin wil het langzaam gaan afbouwen. “Ik ga helemaal niet zeggen van ‘tot dan en dan stop ik’, want zo lang ik het heel erg leuk vind en zo lang het te combineren valt, blijf ik het lekker doen, maar het zou natuurlijk verschrikkelijk zijn als het merk en het hele bedrijf dat je hebt opgebouwd in elkaar klapt omdat ik te oud word om op de cover te gaan staan.”

Ze vervolgt: “Misschien begin je dan met een paar keer niet op de cover. Het zal niet een andere naam krijgen, want dat is een merk geworden. Het is bijna net zo’n sterk merk als Libelle.”

We moeten er goed over nadenken en zo nu en dan eens wat uitproberen. We gaan het binnenkort wel een keer proberen hoor dat ik niet op de cover sta. Van: wat gebeurt er dan? Jij hebt de primeur.”

Ook tv-maken wil De Mol niet tot haar 65ste blijven doen. “Miljoenenjacht weet ik nog niet eens, maar Ik Hou Van Holland of Oh Wat Een Jaar zie ik op mijn 65ste niet meer doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen