‘Job Gosschalk weet dat media met hem willen praten’

Castingboef Job Gosschalk weet heel erg goed dat de media met hem willen praten. Hij houdt alle mogelijkheden om naar buiten te treden bewust af. Dat heeft journalist Frank Waals, die een jaar geleden in Nieuwe Revu de Gosschalk-beerput opende, gezegd in RTL Late Night. Waals heeft flink zijn best gedaan voor een exclusive met Gosschalk. “Ik heb het talloze keren geprobeerd. Via de mail en via de app. Ik zie heus wel dat het gelezen wordt dankzij de bekende blauwe vinkjes.

De journalist heeft hem ook fysiek proberen op te zoeken. “Ik heb hem uiteindelijk ook opgezocht bij die boerderij in Friesland en bij twee andere adressen in Nederland waar hij zou verblijven.”

Daar trof hij hem niet aan. “En bij die drie pogingen heb ik het ook maar gelaten, maar Gosschalk weet dat ik met hem wil praten en hij weet ook dat alle andere media met hem willen praten, omdat we iets van hem willen horen, maar tot nu toe niks.”

Recentelijk riep showexpert Albert Verlinde de voormalig casting director op om zijn mediaboycot te laten vallen. “Job doet alsof hij de koning is door andere mensen het woord te laten doen. Maar als je een vent bent, doe je zelf het verhaal en ga je door het stof.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen