Jennifer Hoffman niet rijk van acteerwerk

Jennifer Hoffman wordt niet rijk van het acteerwerk in Nederland. Het is soms zelfs knap lastig om een goede boterham te verdienen. Dat vertelt de actrice, bekend van onder meer Dokter Tinus, in Veronica Magazine. Het is geen vetpot, jammert Hoffman. “Het is een grillige wereld hoor, die van de acteur. Je moet maar afwachten of je weer een rol krijgt. En dan prijs ik me nog gelukkig dat ik een van de, zeg, honderd acteurs ben die regelmatig klussen krijgen“, zo laat ze weten.

De Nederlandse showbizz is gewoon erg klein. “Het is een kleine vijver waarin ik vis en door de grilligheid is het zeker geen vetpot.

Momenteel maakt ze een uitstapje naar presenteren met het EO-programma Genaaid, maar: “Ik zeg vaak nee tegen presentatieklussen, hoewel ik het geld goed kan gebruiken.”

Wat verdient ze per jaar? “Goeie vraag… Laat ik zeggen dat je echt vaak een rol moet krijgen wil je er een goed inkomen uit halen. En het is hier ook niet zoals in het buitenland, waar je rustig de tijd krijgt om je goed voor te bereiden op een rol.”

Hier is het: tijd is geld, gaan, gaan, gaan. Dat heeft ook wel z’n charme, mij hoor je niet klagen. Maar omdat de poel zo klein is en je best vaak zonder rol zit, is het soms lastig.

Foto: SBS, Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen