Ilse niet in Nederlandse, wel in Belgische Beste Zangers

Ilse DeLange weigert al elf seizoenen deelname aan de Jan Smit-show Beste Zangers, maar heeft wél ja gezegd tegen de Vlaamse editie van het programma: Liefde Voor Muziek. Dat heeft tv-zender VTM laten weten. Liefde Voor Muziek, dat een publiek van 700.000 kijkers bedient, begint in het voorjaar aan zijn vijfde seizoen. Er doen in totaal zeven bekende artiesten mee. Naast DeLange doet er nog een artiest mee die in ons land bekend is, namelijk Milow, bekend van Howling at the Moon.

Het is niet de eerste keer dat er een bekende Nederlandse artiest meedoet aan Liefde Voor Muziek. Zo was in het vorige seizoen Sharon van Adel, bekend van de band Within Temptation, van de partij. Ook zij deed nooit mee aan Beste Zangers.

Josje Huisman en Gers Pardoel deden mee aan het derde seizoen van Liefde Voor Muziek en waren ook nog nooit te gast in Beste Zangers.

Mogelijk vinden de Nederlandse sterren het een grotere eer om gevraagd te worden voor een buitenlands programma dan voor onze eigen Beste Zangers. In Nederland kijken er meer dan een miljoen mensen naar de muzikale show.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen