Hans van der Togt na smeekbede: ‘MAX moet míj bellen’

Hans van der Togt maakte er dinsdag in Pauw geen geheim van dat hij graag een rolletje zou hebben in de dramaserie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. De baas van Omroep MAX, Jan Slagter, reageerde sympathiek. De opnames van het tweede seizoen, dat eind 2019 op de buis komt, zitten er al op, maar: “Die gastrol krijgt hij zeker.” En dat betekent gelijk dat er een derde seizoen op de rol staat, mét Van der Togt dus. Maar dan wil de oud-tv-ster wel dat Slagter hem eerst zelf even opbelt.

Het lijkt Van der Togt ’te gek’, maar, zo zegt hij op de website van Pauw: “We moeten maar zien of dat doorgaat, natuurlijk. Dan zou hij eerst met mij contact op moeten nemen.”

Van der Togt wil niet met zichzelf gaan leuren, dus wacht op het telefoontje van Slagter. “We hebben alle tijd – seizoen twee is net opgenomen. Als Jan tegen de tijd van de nieuwe opnames aan me denkt, ben ik zeker bereid om het te doen.”

De voormalig ster van Rad van Fortuin zat in Pauw om te praten over zijn rol in een kleine film. Het acteren bevalt hem goed. “Het was heel leuk en leerzaam om te doen!

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen