Hannelore voelt zich niet zielig over mislukt tv-avontuur

Hannelore Zwitserlood voelt zich er niet zielig over dat ze met hangende pootjes terugkeert naar de radio nu haar tv-avontuur bij 5 Uur Live is mislukt. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Zwitserlood vertrok vorig jaar als nieuwslezeres van De Coen & Sander Show om sidekick te worden in de vijfuurshow van RTL 4, maar al snel werd ze van tafel gebonjourd en even later verscheen ze helemaal niet meer in beeld. Het tv-avontuur is mislukt, maar daar is ze oké mee.

Ze is alles behalve teleurgesteld. “Eigenlijk helemaal niet. Toen ik in de zomer hoorde dat ze 5 Uur Live een nieuwe invulling zouden gaan geven en ik niet langer bij Daphne Bunskoek aan tafel zou zitten, was dat ook wel een beetje een opluchting.

De werkdruk werd haar veel te veel. “Ik werkte alles bij elkaar zo’n 60 uur per week. Dat is niet handig als je ook een gezin hebt.”

De televisie is niets voor haar. “Ik vond het een leuke en leerzame periode bij de televisie, maar ik voel me toch meer thuis op de radio. Omdat je een overstap hebt gemaakt, moet je er dan aan vasthouden ook als het minder je ding blijkt te zijn dan je dacht?

Het enige wat ik vervelend vind, is dat er misschien mensen zijn die zeggen: ’Wat zielig. Is ze even op tv, moet ze er alweer vanaf.’ Ik voel me helemaal niet zielig. Ik ben nog net zo verliefd op de radio als ik vroeger was.”

Zwitserlood blijft overigens wel de voice-over doen voor 5 Uur Live en Koffietijd.

Het Telegraaf-interview met Hannelore Zwitserlood kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
‘Hannelore Zwitserlood naait co-auteur Eline Maarse’ (14 november)
Hannelore Zwitserlood vond 5 Uur Live te zwaar (15 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen