Geestig tv-fragment: Pauw plaagt Astrid Kersseboom

Jeroen Pauw gaf Sophie Hilbrand donderdag de gelegenheid om zijn programma af te sluiten zoals ze haar talkshow Spuiten & Slikken vroeger altijd afsloot: met een flinke plaagstoot naar de nieuwslezer die aansluitend het NOS Journaal presenteert. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Hilbrand sloot de talkshow altijd af met een seksueel getinte opmerking, waarna direct de NOS-nieuwslezer van dienst in beeld verscheen. Dat leverde soms ietwat schurende televisie op.

“Ik laat je achter met de wetenschap dat mannen met krullen meer dan de meeste mannen masturberen, toch Jeroen?”, zei Hilbrand bijvoorbeeld, waarna Jeroen Overbeek in beeld verscheen.

Of, bij dezelfde nieuwslezer: “Ik laat je achter met de wetenschap dat vijftig procent van de mensen een dildo op z’n nachtkastje heeft staan en ik heb er geen, dus de eerstvolgende die je ziet waarschijnlijk wel.

En bij Aldith Hunkar: “Ik laat je achter met de wetenschap dat één op de drie mensen wel eens zou willen worden vastgebonden tijdens de seks en bij nieuwslezers is dat personage net ietsje hoger.”

Hilbrand tegen Pauw: “Het mooie is wel dat jij een beetje in het complot zat, want jij deed natuurlijk op die avond dat wij live waren Met Het Oog Op Morgen. Dan zei ik: ‘Jeroen, wie doet vanavond het Journaal?’ Dan zei jij: ‘Overbeek.’ En ik: ‘Oké, bedankt.‘”

Pauw vroeg haar om ditmaal weer zo’n afsluiter te bedenken. Dat deed ze. “Ik las dat deze week bekend is geworden dat met name brunettes het meest hitsig zijn rond middernacht.

Daarop verscheen Astrid Kersseboom in beeld: “Tja, let maar op…”

Het fragment ziet u hier:

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen