Frank en Victor ook in 2019 als duo op SBS 6

Frank Visser en Viktor Brand hebben van SBS 6 al groen licht gekregen om ook in 2019 verder te gaan met hun programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Dat vertelt Brand in Veronica Magazine. Het programma van Visser en Brand is een van de succesvolste titels van de noodlijdende zender. Er is nu dus al groen licht voor een nieuw seizoen. “Yep, we staan alweer volgeboekt voor 2019. We buigen ons ook steeds meer over andere zaken dan burenruzies, zoals erfeniskwesties.

Visser ziet het vervolg wel zitten. Hij vindt het met Brand veel leuker dan met Jetske van den Elsen, met wie hij bij de NPO moest samenwerken. “We mogen elkaar gewoon graag, punt“, zegt Brand. “Ik vind Frank een leuke man en ik ben dol op zijn humor. Die klik was er meteen toen we aan elkaar voorgesteld werden.”

De rechter laat weten dat hij het knap vindt hoe Brand altijd zo kalm blijft tussen de ruziënde buren. “Ik zou graag een keer proberen om in de rol van Viktor te kruipen, maar ik weet zeker dat ik het heel moeilijk zou vinden.

Hij legt uit: “Ik denk al snel: wat een gezeur, dan timmer je er toch zelf een wandje tegenaan en is het probleem opgelost.

Foto: SBS, Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen