Dit is het team van Frank Dane’s nieuwe ochtendshow

Het team van de nieuwe ochtendshow van Radio 538 is compleet. Frank Dane gaat het programma maken met Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood, Jelmer Gussinklo en Henk Blok aan zijn zijde. Dat heeft de zender laten weten. De nieuwe 538 Ochtendshow met Frank Dane is de opvolger van het legendarische Evers Staat Op. “Opeens is januari 2019 heel dichtbij en daarom is het tijd om te onthullen wie er vanaf het nieuwe jaar naast me gaan aanschuiven“, zegt Dane.

De radio-dj vervolgt: “Dat ik iedere ochtend met Henk, Jelte, Hannelore en Jelmer de show mag gaan presenteren…wauw! Ik sta echt te trappelen om te beginnen, laat maar komen!

Van der Goot was al vijf jaar te horen in de Frank & Vrijdag Show en is onderdeel van het team van Evers Staat Op. Gussinklo werkt al geruime tijd achter de schermen voor het lunchprogramma van Dane.

Blok is momenteel al te horen in Evers Staat Op en Zwitserlood verzorgde tot augustus 2017 het nieuws tijdens De Coen en Sander Show op 538. Zij keert na haar mislukte 5 Uur Live-avontuur terug op het oude nest.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen