Dennis Weening vindt Nicolette geen trut van een wijf

Dennis Weening is het niet eens met de kritiek dat zijn Expeditie Robinson-collega Nicolette Kluijver ‘een trut van een wijf’ is. Dat heeft hij gezegd voor de camera van Shownieuws. Kluijver reageerde vorige week in RTL Boulevard wel heel lauw op het vertrek van Weening bij Robinson. Ze deed net alsof ze niets weet van alle perikelen achter de schermen. Dan ben je ‘een trut van een wijf’, vindt René van der Gijp. Weening vindt het lief dat Gijp het voor hem opneemt, maar is het oneens.

Dennis Weening: “Ik vind het echt heel erg, want Nicolette is alles behalve een trut. Nicolette had het gewoon heel lastig op die avond dat ze Boulevard moest presenteren. Ze werkt toch voor RTL en het gaat over mij. Ze zat echt tussen twee vuren in en ik vind dat ze absoluut haar best heeft gedaan om zich zo goed mogelijk te verdedigen.”

Wat vond hij dan van de Boulevard-uitzending? “Ik heb alleen maar respect voor Nicolette hoe ze het heeft gedaan en hoe ze ermee om is gegaan. I love her, dus René: aardig bedoeld, maar het is gewoon moeilijk. Het is allemaal even kut. Voor mij, voor haar, voor iedereen.”

Evert Santegoeds vindt dat Van der Gijp wel een punt heeft: “Ze heeft jarenlang zes weken per jaar samen met Dennis Weening op een eiland gezeten om Expeditie Robinson te presenteren en dan valt zo’n collega ineens weg. Bovendien heeft ze met hem het afgelopen jaar het grote geheim gedeeld dat het zijn laatste seizoen zou zijn. Daar deed ze een beetje koeltjes over toen ze er naar gevraagd werd bij Boulevard. Want: ‘Ja, we zijn wel vrienden en we blijven wel vrienden’, maar het is niet alsof ze als één man optrekken. Vriendschappen in de tv-wereld kennen we wel.

Lees ook: gijp (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen