Dennis Schouten verdient 2.000 euro bij Veronica

Dennis Schouten verdient als reporter van Veronica Inside een bedrag van 2.000 euro per maand. Daarvoor werkt hij twee dagen in de week. Dat vertelt hij in gesprek met Qmusic. Schouten onthulde in juni dat hij bij Omroep PowNed 3.000 euro per maand verdient voor drie werkdagen in de week. “Ja, en dan is het 2.000 bij Veronica. Ik verdien hetzelfde per dag“, zegt de verslaggever, die met zijn salaris behoorlijk diep in de schaduw van de grote sterren van Veronica Inside staat.

Ter vergelijking: Wilfred Genee zit op 58.000 euro per maand en zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp incasseren bijna 42.000 euro per maand.

Overigens zal Schouten met zijn totale salaris van 5.000 euro per maand behoorlijk tevreden zijn. De 23-jarige tv-maker verdient veel meer dan zijn leeftijdsgenootjes.

Heeft hij daardoor ook meer meiden in zijn bed? “Ik heb op dit moment geen vriendin. Als je een vriendin hebt, heb je wel een gemiddeld aantal. Ik doe het ongeveer eens in de week.”

Er is soms een vaste scharrel, maar ik moet zeggen: het is nu wel wat minder, want ik ben geblokkeerd op Tinder, ‘omdat ik mij voordoe als Dennis Schouten’. Ja, dus ik ben druk met Tinder aan het mailen. Ik moet in allerlei standen foto’s van mezelf mailen en met een ID-kaart.”

Zijn relatie met een Miss Universe-meisje is op de klippen gelopen. “Ja, een pittig meisje. Daarom ging het ook mis. Ze had te veel een eigen mening. Ze was niet van de ouderwetse man-vrouw-verhouding. Dat hebben we nog in Twente.”

Lees ook: Dennis van PowNews verdient 3.000 euro per maand (13 juni)

Het interview met Dennis Schouten kunt u hier bekijken:

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen