BZV uitgesteld door 4 miljoen heen: ‘Bijzondere cijfers’

Boer Zoekt Vrouw bewijst met het huidige tiende seizoen nog altijd dé kijkcijfermagneet van de Nederlandse televisie te zijn. De elfde aflevering scoorde zondagavond, net als de tiende aflevering een week eerder, bijna 3,7 miljoen kijkers. Lineair schuurt de Yvon Jaspers-show dus al twee weken tegen de 4-miljoengrens aan, maar inclusief uitgesteld kijken is de tiende aflevering daar al doorheen gebroken: die komt uit op een totaal van 4,026 miljoen kijkers (49 procent).

De KRO-NCRV is er bijzonder trots op. “Alhoewel het natuurijk over de liefde gaat en niet over de kijkcijfers, is dat toch een bijzonder cijfer deze tijd“, laat een zegsvrouw weten.

Het kijkcijferhoogtepunt van Boer Zoekt Vrouw werd bereikt in het vijfde seizoen. Op 30 januari 2011 keken er maar liefst 5,2 miljoen (60 procent) lineaire kijkers naar het programma. Uitgesteld kwam de score uit op 5,4 miljoen kijkers (60 procent).

Boer Zoekt Vrouw heeft de 5-miljoengrens lineair in totaal vier keer doorbroken. De 4-miljoengrens is lineair al 27 keer doorbroken.

Foto: Linelle Deunk, KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen