Boulevard-reporter vindt Sylvie Meis niet sympathiek

RTL Boulevard-reporter Aran Bade had woensdag een ontmoeting met Sylvie Meis, maar vond haar niet sympathiek overkomen. Dat liet hij woensdagavond blijken in de showrubriek op RTL 4. Meis is natuurlijk zo nep als wat, maar durf dat maar eens te zeggen als haar mascarakwast Leco van Zadelhoff ook aan de desk staat. Toch maakte Bade er geen geheim van dat hij iemand als Linda de Mol, die de grootste tv-ster van ons land, een stuk sympathieker vindt dan Meis.

Bade interviewde Meis vanwege de lancering van één of ander schoonheidsproduct. “Ja, dit was dan in een hotelkamer van het W. Er stond achttien man en dan komt ze binnen en dan is het toch wel een merk, hoor, Sylvie. Je voelt het aan alles. Iedereen gaat eromheen staan en er werden zelfs extra lampen van RTL Deutschland opgesteld om het er goed uit te laten zien.

Is Meis wél leuk als de camera’s uitgaan? “Ik vind het zelf altijd lastig. Mensen vragen dan na afloop: ‘Hoe is Sylvie nou in het echt?’ Dan vergelijk ik het met Linda de Mol en die is heel sympathiek. Als Sylvie wordt gevraagd of ze een nieuwe liefde heeft, kijkt ze naar haar manager. Dat is natuurlijk heel ingewikkeld. Je kunt dan ook zeggen: ‘Ik doe daar verder geen uitspraken over.’”

Peter van der Vorst: “Je weet eigenlijk niet hoe ze in het echt is? Je ziet het product Sylvie Meis.”

Van Zadelhoff gaf vervolgens flink wat tegengas. “Ik ken haar goed. Het is een van de meest professionele mensen waar ik ooit mee heb gewerkt. Ik moet zo lachen dat jij dan zegt of het overdreven is. Ik vind dat zij op een geweldige manier een imperium aan het opbouwen is. Ze is een van de meest professionele mensen om mee te werken. Ze is heel dankbaar en super attent.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen