BLVD brengt vriend Dionne Stax bewust niet in beeld

De goedzakken van RTL Boulevard sparen dokter Sytse, de nieuwe liefde van NOS-nieuwslezer Dionne Stax. Ze brachten hem maandagavond bewust niet in beeld. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De Story schreef eerder dit jaar allerlei romantische artikelen over het koppeltje. Story blij, lezer blij, maar Sytse boos. Dokter Sytse Oudkerk spande een rechtszaak aan tegen het blad, omdat hij ‘zichzelf niet ziet als BN’er’ en hij de artikelen ‘schadelijk vindt voor zichzelf en zijn werk als radioloog’.

Dokter Sytse is vooral boos dat een paparazzo van Story hem volgde op de dag dat Stax de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse liep. Hij liet haar op die dag keihard in de steek voor een afspraakje met Frank Rijkaard.

Al met al eiste dokter Sytse dat Edwin Smulders en zijn vrienden ver weg van hem blijven en dat al zijn foto’s verwijderd worden. Daar ging de rechter niet in mee.

De rechter heeft dokter Sytse verklaard tot bekende Nederlander, aangezien Stax zélf haar nieuwe relatie wereldkundig heeft gemaakt in de media.

RTL Boulevard is sinds het vertrek van Albert Verlinde het saaiste jongetje van de klas geworden en spaart dokter Sytse daarom wél. “Wij laten bewust geen foto zien van Sytse. Hij wil dat niet, dus doen we het niet“, zei Peter van der Vorst.

Luuk Ikink: “We hebben het er wel even over gehad, want waarom zou je het ook doen?

Het is niet de eerste keer dat RTL Boulevard een scharrel van Dionne Stax spaart. Vorig jaar had ze naar verluidt een affaire met een talkshowhost, maar dat was een verboden onderwerp in de showrubriek.

Lees alle artikel over dokter Sytse:
‘Dokter Sytse pikte Dionne Stax af van Humberto Tan’ (25 juli 2018)
Story heeft nieuwe lover Dionne Stax zónder zonnebril (25 juli 2018)
Bladen leven mee met Stax: ‘Waar was dokter Sytse?’ (27 juli 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen