Bijna diarree langs Gordons benen tijdens trouwshow

Gordon vocht tijdens de opnames van de slotaflevering van Gordon Gaat Trouwen tegen een diarreeaanval. Bijna liep er dunne waterige ontlasting door zijn roze broekspijpen heen. Dat heeft de entertainer verteld bij 5 Uur Live. Het was echt niet te doen, aldus Gordon. “Dit weet niemand, maar op de dag dat ik nee moest zeggen, ben ik zó ziek geworden dat ik echt buikloop had van de stress. Ik moest dus naar Rogier en Manuel toe om nee te zeggen en het liep nog net niet langs m’n benen.”

Het waren zenuwslopende momenten: bleef het erin of kwam het eruit? “Serieus. Het was echt verschrikkelijk. Ik heb zó met m’n billen samengeknepen gestaan. Ik moest het toen vertellen. Ik kan je niet uitleggen hoe heftig dat was.”

De jeugd van nu weet helemaal niet wat tv-makers moeten doorstaan, aldus Gordon. “Tegenwoordig heb je met social media en tv-programma’s dat je genoeg mogelijkheden hebt om beroemd te worden. Ik moet heel eerlijk zeggen: ik ken bijna niemand van de YouTube-generatie of de vloggers enzo.”

Ik kom af en toe mensen tegen waarvoor mensen beginnen te gillen op straat. Ik weet dat ik beroemd ben, maar dan staat er iemand naast me die een heel bekende vlogger is. Ik zeg altijd: tot vloggende week! Het is een heel andere tijd.”

Zelf zit Gordon vanaf januari bij SBS 6. “Het is natuurlijk helemaal niet anders als wat ik bij RTL deed. Het zijn dezelfde mensen, het is dezelfde ploeg en het is dezelfde studio. Wat dat betreft is er niets veranderd. Ik ben wel heel eerlijk als ik zeg dat het echt heel leuk voelt om een soort van nieuwe prikkel te hebben om iets op te bouwen met de zender. Het voelt als een nieuwe start.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen