Beau van Erven Dorens niet met eigen tijdschrift

Beau van Erven Dorens ziet een eigen tijdschrift niet zitten. De markt is al verzadigd. Dat zegt de presentator vandaag in gesprek met NU.nl. Zijn RTL-collega’s Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk hebben wél een blad. Sterker nog: De Mol heeft een hele reeks tijdschriften, waaronder bijvoorbeeld ook de LINDA.man. Daarvan is Van Erven Dorens dit jaar de gasthoofdredacteur, is zojuist bekend geworden. Daar houdt hij het voorlopig even bij als het op bladen aankomt.

Van Erven Dorens zou best geschikt zijn voor een eigen tijdschrift. “Ik heb van jongs af aan al veel geschreven. Ik heb columns geschreven en blaadjes gemaakt. Ik heb er wel gevoel voor en ik hou ervan, maar ik denk dat de markt inmiddels wel verzadigd is. Je hebt al de Wendy, de Chantal, niemand zit te wachten op Beau.

Hij werkte wel met plezier mee aan de LINDA.man. “Het merk LINDA houdt van de waarheid en dat rauwe past ook goed bij mij.

De presentator is er maanden mee bezig geweest. “Tot en met de laatste columnist. Ik wil niet overdrijven, maar er komt wel echt veel kijken bij het maken van zo’n blad.

Foto: PR LINDA, Kevin Verkruijssen

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen