Beau van Erven Dorens gooit RTLLN-deur dicht

Beau van Erven Dorens is totaal niet meer bezig met de presentatie van RTL Late Night, ook niet nu de kijkcijfers van Twan Huys te wensen overlaten. Dat zegt hij in gesprek met Privé en Story. Na het ontslag van Humberto Tan werd Van Erven Dorens gepasseerd voor de presentatie, tot zijn eigen teleurstelling en die van veel critici. Nu heeft hij er ook geen zin meer in. “Toen bekend werd dat men niet voor mij koos, dacht ik: Deze deur gaat dicht, nu moet ik een nieuwe openen.

Van Erven Dorens boekt momenteel veel succes met zijn maatschappelijk betrokken programma’s op RTL 4. “Ik maak veel leuke nieuwe programma’s en daar geniet ik volop van. Eerlijk gezegd benijd ik Twan op dit moment niet. Ik hoop alleen maar dat hij succes gaat boeken, want dat is beter voor iedereen.”

Hij gunt het Huys van harte. “Hij is een heel positieve man, die met heel veel plezier het programma ingaat. Nu krijgt hij de wind van voren en dat gun ik niemand.”

Tv-kenners als Carlo Boszhard en Henny Huisman riepen na zijn overwinning op het Televizier-gala dat hij de late avond moet krijgen. “Dat is lief, maar voor mij niet meer het hoogst haalbare. Van nature ben ik hebberig als het op tv-programma’s aankomt.

Maar met de uitzendingen die ik nu maak, is een dagelijkse talkshow niet meer te doen. En dat wil ik ook niet meer. Althans nu niet.”

Het Privé-interview met Beau leest u hier via Blendle, het interview in Story hier.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen