Antoinnette Scheulderman vreest Wilfred Genee

Antoinnette Scheulderman, de partner van Gijp-miljonair Michel van Egmond, vreesde vrijdag behoorlijk voor haar optreden als co-host in de radioshow The Friday Move van Wilfred Genee. Dat onthulde hij op BNR Nieuwsradio. Scheulderman is inmiddels een bekend gezicht in de media, maar voor haar optreden bij Genee was ze nog best gespannen. “Ik begreep dat je tegen de eindredactrice had gezegd: ‘Hij gaat toch niet lullig tegen me doen?’“, legde hij haar voor.

Scheulderman: “Ja, maar dat is toch jouw handelsmerk, lullig doen tegen je co-host?

Genee: “Is dat zo? Ik stel toch alleen kritische vragen aan mijn co-host? Is dat lullig doen?

Scheulderman: “Ehhh. Nou, bij jou is de scheidslijn tussen kritische vragen en lullig doen best wel dun.”

Genee: “Waar ligt dat dan aan?

Scheulderman: “Aan hoe jij bent. Je vindt het leuk om een beetje lullig te doen en mensen op de kast te jagen. Je kijkt me nu aan alsof je dat nog nooit eerder hebt gehoord.”

Genee: “Ik zit jou nu heel verbaasd aan te kijken, Antoinette, want we kennen elkaar toch al een tijdje? Ik kan me niet herinneren dat ik tegen jou lullig heb gedaan.”

Scheulderman: “Jij bent tegen mij altijd heel aardig, maar dat betekent niet dat je tegen andere mensen niet lullig bent. En ik weet dat je niet zo veel hebt met het onderwerp van mijn boek (over huilen om dieren, red.).”

Genee: “Ik moet je eerlijk zeggen: je appte me gisteren of ik het boek ook nog even wil lezen, dus ik heb het tot gisterenavond laat in bed liggen lezen: ik heb het met verbijstering tot me genomen eerlijk gezegd.”

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen