Angela de Jong stapt niet over naar De Telegraaf

AD-vrouw Angela de Jong ziet het niet zitten om net als Wierd Duk over te stappen van het AD naar De Telegraaf of een andere krant. Dat zegt ze in gesprek met DWDD Yung. De Jong is over de rug van Humberto Tan uitgegroeid tot het bekendste gezicht van het AD, dus ze is van grote waarde voor het dagblad. Een overstap naar een andere krant ziet ze niet zitten. “Ik zie een andere krant niet gebeuren nee. Ik zou ook niet weten waar ik dan pas. Ik pas heel erg bij het AD. Dat is mijn krant.”

En een overstap naar het medium televisie, is dat wat? “Ik heb tot nu toe alles afgehouden wat ik aangeboden heb gekregen, want ik vind schrijven nog steeds het leukste wat er is.

Ze heeft al wel ervaring als tv-maker. “Wat ik wel heel leuk vind is dat je het samen maakt. Ik heb ooit stage gelopen bij televisie, namelijk bij Koffietijd van John de Mol Produkties. Nog met Hans en Mireille. Ik bedacht de vragen voor het boodschappenspel.”

Voorlopig houdt De Jong het bij haar gastoptredens op tv. “Af en toe op televisie verschijnen en over televisie praten vind ik hartstikke leuk, maar om nu zelf iets te gaan presenteren: nee, die ambitie heb ik niet.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen