‘Van der Vorst ziet sterren hoeft nooit te stoppen’

Peter van der Vorst ziet geen reden om de stekker uit zijn programma Van der Vorst ziet sterren te trekken. Er kunnen eindeloos veel afleveringen gemaakt worden. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. Van der Vorst ziet vanavond alweer het vijftiende seizoen van zijn sterrenshow in première gaan. “Ik denk ieder jaar dat ik iedereen al gezien heb, en dan gaan we weer een nieuw seizoen opstarten en blijkt dat we nog heel veel mensen niet gehad hebben“, legt hij uit.

Je kunt eindeloos doorgaan met zo’n interviewprogramma, aldus Van der Vorst. “Er komen steeds weer nieuwe sterren bij, en sommigen staan al tien jaar aan de top, die kun je dan nog een keer doen. Er is dan veel gebeurd in een mensenleven. Daarom hoeft het programma nooit te stoppen, denk ik.

Al een paar jaar interviewt Van der Vorst geen buitenlandse sterren meer in zijn programma. Dat waren ‘eigenlijk nooit de leukste’, omdat het steeds om korte promotie-interviews voor hun films ging, zegt hij.

Nederlandse scoren gewoon veel beter en er zijn er genoeg, aldus Van der Vorst. Hij ziet zichzelf nog wel even tv-maken. “Ik ben 46, ik denk helemaal niet aan mijn pensioen. Ik heb het leukste vak ter wereld. Ik mag tv-programma’s maken en presenteren en ik heb het daarmee erg naar mijn zin. We zien wel tot wanneer.

Het Telegraaf-interview ’Dit hoeft nooit te stoppen’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen