‘Televizier-prijs Beau straalt ook op RTL Boulevard af’

De prijzen die Beau van Erven Dorens donderdagavond in de wacht sleepte op het Gouden Televizier-Ring Gala stralen ook af op RTL Boulevard. Dat zei Peter van der Vorst vrijdag in de showrubriek op RTL 4. Hoewel Van Erven Dorens meer gewonnen heeft ondanks dan dankzij Boulevard – het merendeel van zijn collega’s bevindt zich in een onophoudelijke egotrip – denkt Van der Vorst dat de prijs ook een beetje voor de showrubriek is. “Wat zijn we trots met z’n allen“, zei hij.

Van der Vorst: “Volgens mij spreek ik namens ons allemaal dat we ook echt een soort van ontroerd en trots waren, want dit straalt ook een beetje op ons af. Je hebt ons niet bedankt overigens voor de Televizier-Ster.

Van Erven Dorens: “Dat is ook zo. Ik maak hier zoveel vlieguren en als ik hier een beetje uitbundig kan doen, kan ik in mijn andere programma’s ingetogen doen.

Hij won met zijn programma Beau Five Days Inside de Gouden Televizier-Ring. “Ik heb één uur geslapen. We hebben een feest gehad, toen hebben we weer een feest gehad en toen gingen we naar een ander feest en toen waren we opeens op een ander feest. We hebben echt waanzinnig leuk feest gehad. Ik denk dat het echt een van de mooiste dagen is die ik ooit heb meegemaakt.”

Vindt hij niet dat De Luizenmoeder eigenlijk had moeten winnen? “Zij hebben een Nipkowschijf gewonnen, alle eer gekregen, 3,1 miljoen kijkers gemiddeld gehad. Het is alleen gek dat mijn kleine programmaatje dat geloof ik 1,2 miljoen had bij elkaar gewonnen heeft. Dat vind ik extra stoer en ook wel een goed teken.”

Overigens gaf Olcay Gulsen nog aan dat ze het Gouden Televizier-Ring Gala wederom niet zo sterk vond. “Vond je het echt een leuke avond? Ik vond het zo saai. Alleen maar dat Beau won was te gek, want we zijn collega’s, maar ik vond het een langdradige avond die ook slecht gepresenteerd was.”

Van der Vorst: “Ja, het was wel weer een lange zit, maar dat is altijd zo.”

Luuk Ikink: “Ik moet ook zeggen: iedereen die daar is gaat altijd mopperen dat het zo saai en langdradig is enzo, maar dan denk ik: dan kun je er ook lekker niet naar toe gaan.”

Gulsen: “Ja, dat is helemaal waar.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen