SBS 6-ster Leontine Borsato wil niet Voice presenteren

SBS 6-ster Leontine Borsato, de host van het nieuwe programma Filmster Gezocht, heeft niet de ambitie om op te klimmem tot showpresentatrice. Ze moet er niet aan denken om bijvoorbeeld The Voice te presenteren. Dat zegt ‘de vrouw van’ in gesprek met Veronica Magazine. Borsato voelt zich comfortabeler in ENG-programma’s. “In de programma’s die ik leuk vind om te presenteren, draait het om de anderen. Een beetje reportageachtig, zoals bij Filmster Gezocht.

In reportageprogramma’s draait het meestal niet om de presentator, aldus Borsato. “Dat is iets heel anders dan bijvoorbeeld het presenteren van een show als The Voice.

Als The Voice echt naar SBS 6 verhuist, dan hoeven ze Borsato dus niet te vragen. “Nee, absoluut niet. Bijna elke presentatrice droomt daarvan, maar dat is niks voor mij. Ik denk dat het misgaat bij het woord ‘show’, haha. Een talkshow zou ik ook niet willen presenteren. Dat bén ik gewoon niet.

Met 50 jaar op de teller is Borsato al wat aan de oude kant voor een tv-vrouw. Ze probeert haar houdbaarheidsdatum een beetje op te rekken, onder meer met botox. “Verder neem ik regelmatig peelings, ik slik collageen en ik ga naar iemand die lichttherapie geeft. Ik doe best veel aan mijn huid en mijn uiterlijk. Dat hoort ook bij mijn vak, vind ik.

Foto: Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen