SBS 6 komt met soort Ik Kan Het Niet Alleen

Dennis van der Geest gaat voor SBS 6 een tv-show presenteren waarin mensen met een probleem worden geholpen of geadviseerd door mensen uit de buurt. Er worden momenteel kandidaten gezocht. Dat heeft de zender laten weten. Het programma doet denken aan Ik Kan Het Niet Alleen, dat Peter van der Vorst in 2013 maakte voor RTL 4. Hierin werden mensen met een probleem geadviseerd door een groep van 35 mensen die een afspiegeling vormen van de Nederlandse bevolking.

Nu komt SBS 6 met iets soortgelijks. “Dennis van der Geest en SBS 6 staan klaar om jou te gaan helpen! Heb je problemen in het dagelijks leven, met je gezin of andere zaken, die je niet in je eentje kunt oplossen? Stapelen problemen, groot en klein, zich op en heb je het gevoel dat je vast loopt? Dennis gaat met je op zoek naar de juiste mensen in de buurt om je leven weer op de rit te krijgen.

De show van Van der Vorst was de Nederlandse versie van het programma The Audience. “In het programma, dat geen presentator heeft, worstelt iemand met een groot dilemma in zijn leven. Dat kan bijvoorbeeld gaan om gezondheid, werk, gezin of liefdesleven. Om de hoofdpersoon te helpen met zijn keuze wordt hij gevolgd door een groep van 35 mensen, die een dwarsdoorsnede vormt van de Nederlandse bevolking“, legde hij destijds uit.

Ik Kan Het Niet Alleen was geen kijkcijferhit en keerde niet terug op RTL 4.

Van der Geest is een van de vaste gezichten van SBS 6. Vanavond gaat zijn nieuwe programma Burgemeester Gezocht in première.

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen