Peter R.: ‘Telegraaf geobsedeerd door kijkcijfers Twan’

Peter R. de Vries ergert zich heel erg aan de berichtgeving in de media over de dramatische kijkcijfers van Twan Huys. Hij pikt De Telegraaf eruit om zijn ongenoegen te uiten. Dat is te lezen op Twitter. Voor showmedia zijn de kijkcijfers van Twan Huys heel erg nieuwswaardig, omdat RTL Late Night momenteel het belangrijkste tv-project van RTL 4 is. Sommige mensen hekelen echter dat media bepaalde kijkcijfers elke dag uitlichten, waaronder dus Peter R. de Vries.

De Vries, die eerder met zijn geflopte talkshow De Raadkamer ook het slachtoffer was van kijkcijferwatchers, twittert: “Goh, wat is De Telegraaf elke dag geobsedeerd door de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys… Misschien moeten ze zich eens iets meer focussen op de eigen oplagecijfers die gehalveerd zijn en nog steeds kelderen…. Wat zegt dat eigenlijk???

Telegraaf-showjournalist Rob Goossens reageert laconiek: “Als álles mis zou gaan bij RTL Late Night, kunnen ze altijd nog een hele uitzending met Peter de Vries vullen. Een luchtig blokje voetbal om te beginnen, dan misdaad, om via politiek bij een item over Peters nieuwste boek uit te komen. Ik zou kijken!

RTL Late Night noteerde maandag een laagterecord met slechts 188.000 kijkers. Gisteren keken er 260.000 mensen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen