Opsporing Verzocht niet op NPO 1 maar op NPO Start

NPO 1 zendt vanavond Oranje-voetbal uit en dat betekent dat vaste prik op dinsdag Opsporing Verzocht uit moet wijken. De meest urgente zaken worden om 20.25 uur twintig minuten lang behandeld op NPO Start. Dat heeft de Avrotros laten weten. Anniko van Santen is er blij mee. “Super dat we op deze manier kijkers, die ondanks het voetbal graag zoals altijd meteen na het Journaal willen gaan meedenken met de politie over urgente misdrijven, kunnen bedienen“, aldus de presentatrice.

Het is de eerste keer dat Opsporing Verzocht uitzendt op het internetplatform van de NPO. De rest van de uitzending volgt om 22.10 uur op NPO 3, waarin naast nieuwe zaken ook een update wordt gegeven van de op NPO Start behandelde zaken.

Het opsporingsprogramma besteedt vanavond onder meer aandacht aan een vermissingszaak in Utrecht en een gevonden handgranaat in Zwolle.

Afgelopen woensdagochtend werd aan een café aan de Voorstraat in Zwolle een handgranaat aan de deur ontdekt. Er blijken bewakingsbeelden te zijn rond het incident, die de politie graag aan het publiek wil tonen.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen