NLZIET voegt extra tv-zenders toe

NLZIET, de gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa, voegt deze week extra zenders toe: TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids. Dat heeft een woordvoerster laten weten. NLZIET biedt haar abonnees toegang tot het reclamevrije on demand aanbod van RTL XL, NPO Start Plus en KIJK. Daarnaast biedt NLZIET live en replay streams aan van de zenders NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8 en RTL Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5 en SBS9. Daar komen nu dus vier zenders bij.

NLZIET-baas Niels Baas: “NLZIET is continue in beweging. Naast de onlangs gelanceerde apps voor Apple TV en PlayStation 4 zijn we verheugd dat we onze abonnees nu ook meer kijkplezier kunnen bieden met de toevoeging van deze zenders! Hiermee wordt het voordeligste tv-abonnement van Nederland nog interessanter.”

TV 538 komt uit het Talpa-kamp en gaat verder waar Radio 538 ophoudt. “Met het vertrouwde gevoel voor humor kijk je mee achter de schermen bij de DJ’s en blijf je op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws. Vette items en natuurlijk heel veel muziek!

RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids komen uit het RTL-kamp. Het gaat hier om respectievelijk een misdaadzender, een vrouwenzender en een kinderzender.

NLZIET kost 7,95 euro per maand.

Foto: NLZIET

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen