Niet Luizenmoeder maar Beau wint Televizier-Ring

Het RTL 4-programma Beau Five Days Inside van Beau van Erven Dorens heeft de Gouden Televizier-Ring 2018 gewonnen. De realityserie versloeg topfavoriet De Luizenmoeder en Expeditie Robinson met 52 procent van de stemmen. Dat was vanavond te zien in de uitzending op NPO 1. Eigenlijk was de verwachting dat De Luizenmoeder zou winnen, omdat dat programma dit jaar allerlei tv-records heeft verbroken op NPO 3. Beau’s show was niet echt een kijkcijferhit.

Van Erven Dorens kon zelf ook niet geloven dat hij de belangrijkste tv-prijs van het jaar won. “Jongens, zijn we nog op televisie of zit ik in een soort droom hier?

Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens hebben de prijzen voor beste presentatoren gewonnen, Ilse Warringa won de acteursprijs, Kaj Gorgels werd uitgeroepen tot het beste tv-talent en De Eindmusical won De Gouden Stuiver voor beste jeugdprogramma.

Het Gouden Televizier-Ring Gala zelf mag weer naar huis met de prijs voor het meest ongemakkelijke tv-evenement van het jaar, vol valszingende artiesten, acteurs die in het echt niet grappig zijn en ingestudeerde presentatiemomentjes die ronduit gênant zijn.

Foto: Avrotros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen