Myrna Goossen heeft oplossing voor toerismeprobleem

Het was vorige week groot in het nieuws: volgens de nieuwste verwachtingen is het aantal toeristen in Nederland in 2030 met ruim 60 procent toegenomen. ‘Waar laat je al die mensen?’, was de centrale vraag van veel media. Gelukkig heeft Myrna Goossen het antwoord: bij Fletcher Hotels. “Er staat in de krant dat er een hoos aan toeristen wordt verwacht en dan vragen ze zich af: waar laten we ze ze? Nou, bij ons, zeg ik dan. Zo simpel is het“, aldus de wandelende reclamezuil van de hotelketen.

Goossens benadrukt dat Fletcher Hotels veel capaciteit heeft. De keten heeft nu zijn 88ste hotel geopend in Waalwijk. “Ja, dat is een prachtig hotel aan de rand van het centrum. Op tien minuten afstand van de Efteling. Er zijn acht functionele vergader- en feestzalen en 63 kamers, dus dat is een mooie parel erbij“, vertelde ze zondag in Business Class.

Toeristen kunnen bij de hotelketen onder meer genieten van het wildseizoen, aldus Goossen. “Ja, op 14 oktober gaat het van start tot en met 13 januari. We hebben diverse wildarrangementen, maar dat is bij alles bij ons: je hoeft niet per se een kamer te boeken, wil je kunnen genieten van de culinaire traktaties die onze chefkoks op tafel zetten.”

Het wilddiner van Fletcher is fantastisch, aldus Goossen. “Het is een driegangendiner voor geloof ik 40 euro. Er is ook een driedaags wildarrangement en dan zit ik vanmorgen echt te kijken van: klopt die prijs wel? Maar die prijs klopt. Het is 99 euro vanaf. We hebben ook nog de driedaagse herfstknaller.”

En wat nog meer? “Over 72 dagen is het al kerst. Dan doen we ook heel leuke dingen bij Fletcher. We hebben vele hotels. Overigens: de wildarrangementen zijn bij 41 hotels te boeken. Dan weer de kerst: heel veel hotels hebben eigen initiatieven ondernomen, zoals fakkeltochten en kerstmarkten. Het wordt allemaal geregeld en de arrangementen zijn er bijvoorbeeld voor drie dagen. Dan weet je dat er voor je gezorgd wordt.”

Na kerst volgt ook dit jaar de jaarwisseling. “Dan zijn er arrangementen met champagne en oliebollen. En de kerstdiners zijn ook los te boeken. Die is voor drie dagen vanaf 169 euro per persoon.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen