Marieke Elsinga peutert gesponsorde auto los bij Fiat

Marieke Elsinga is in haar missie geslaagd: ze heeft een gesponsorde auto los weten te peuteren. Ze rijdt vanaf nu rond in een crèmekleurige Fiat 500X. Dat zegt de presentatrice van Qmusic en RTL Boulevard op Instagram. Elsinga vroeg haar volgers in juli nog om met haar mee te denken over een nieuwe auto en dat was natuurlijk een verkapte oproep aan autobedrijven om haar een sponsordeal aan te bieden. Automerk Fiat heeft gehapt en levert de presentatrice nu een auto.

Het tv-talent is dolblij. “Wiehoeee! Daar is ‘ie: mijn auto! Dank dank dank Fiat. Dat scheelt barre fietstochtjes naar Qmusic in de vroege morgen (en als ik toch nog wil fietsen vanaf daar, past ‘ie vast in de kofferbak 🚲🚖 😄) #blij #fiat500x #lekkerkleurtje #samenwerking #blijei.

Tot nu toe deed Elsinga alles op de fiets. Ook de studio van RTL Boulevard was op fietsafstand van haar huis. Nu ze ook de ochtendshow van Qmusic presenteert, is een auto onmisbaar.

Qmusic is gevestigd op een verlaten industrieterrein in Amsterdam en Elsinga had geen zin om daar midden in de nacht naartoe te fietsen.

Onderstaand ziet u de foto van Elsinga met haar nieuwe auto.

Lees ook: Marieke Elsinga krijgt geen Tesla van Qmusic (17 juli)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen