Koos van Plateringen schrikt van schermtijd iPhone

Koos van Plateringen is echt heel erg geschrokken van het aantal uren dat hij op een dag naar zijn iPhone kijkt. Dat heeft hij laten weten in Shownieuws. De iPhone heeft sinds kort de nieuwe functie Schermtijd. “Schermtijd is hoe lang je gebruikmaakt van je mobiele telefoon. Dat is sinds kort ingevoerd in een nieuwe update van Apple. Ik schrok van de schermtijd die ik vandaag had: meer dan zes uur. Dat kan niet gezond zijn, toch? Op m’n mobiel, ja“, aldus de presentator van SBS 6.

Van Plateringen realiseert zich dat het ongelooflijk veel is. Gelukkig besteedt hij zijn schermtijd aan nuttige zaken. “Ik had wel een paar Shownieuws-afleveringen teruggekeken en ik had m’n navigatie aan.”

Diederik Broekhuizen, social media expert, mocht ook kort iets vertellen over Schermtijd. “Dan kun je ook zien of je aan het lezen bent of met social media bezig bent of iets actiefs aan het doen bent.”

Ook BN’ers kwamen aan het woord. Simon Keizer: “Ik ben heel erg geschrokken, want ik kom steeds op de vier à vijf uur per dag uit.”

Bart Meeldijk: “Ik vind het heel goed, want ik erger me steeds meer aan mensen die met een telefoon lopen.

Loretta Schrijver: “Ik speel wel veel puzzels en ik heb nu op het ogenblik weer een rage dat ik een soort van kleurenpuzzels doe die best wel moeilijk zijn. Daar gaat heel veel tijd in zitten.”

Heleen van Royen: “WhatsApp is wel mijn levenslijn met het echte leven.”

Nick Schilder: “WhatsApp is iets waar ik wel een beetje gek van word. Ik wil stappen maken om dat aan te pakken.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen