Koos sip om afwezigheid grote sterren bij Televizier-gala

Koos van Plateringen zat er gisteren een beetje beteuterd bij in zijn programma Shownieuws. Hij was net teruggekomen van het Gouden Televizier-Ring Gala, maar vond dat er wel erg weinig grote tv-sterren bij waren. Dat zei de showkenner in de uitzending op SBS 6. Van Plateringen vindt het jammer dat ook veel genomineerden geen acte de présence gaven. “Wat ik jammer vond is dat er een aantal genomineerden niet waren. Best wel veel eigenlijk“, zo liet hij weten.

Ook het publiek viel een beetje tegen, meent Van Plateringen. “Er waren echt veel grote namen uit de televisiewereld niet, zoals Wendy van Dijk, Linda de Mol, Caroline Tensen en misschien zelfs Marco en Leontine Borsato. Die wil je daar dan toch eigenlijk zien, maar die zijn er gewoon eigenlijk allemaal niet meer. Dat vind ik jammer.

Verder heeft Van Plateringen genoten van het prijzenfestijn. “Ik heb genoten van de toespraak van Patty Brard. Zij ging de prijs uitreiken aan het aanstormende talent en zij vertelde wat je als bekend persoon allemaal kunt doen om een grote ster te worden.”

Shownieuws besteedde uitgebreid aandacht aan het prijzenfestijn. Er werd een aantal keer geschakeld naar de AFAS Live om de reacties na afloop te peilen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen