‘Kapsel Renate Gerschtanowitz is niet vernieuwend’

Het kapsel van Renate Gerschtanowitz is niet vernieuwend. De manier waarop ze haar haar draagt is meer iets van vorig jaar. Dat heeft collega Yara Michels tegen haar gezegd in Shownieuws. Lifestyledeskundige Michels, bekend van de uitspraak ‘je bent sneller op Ibiza dan op Vlieland’, wees de ster ongegeneerd op haar gedateerde haardracht. “Die boblijn die jij ook rockt was vorig jaar al een trend en daar kun je nu al eigenlijk al niet meer heel vernieuwend mee voor de dag komen.

Michels bikkelhard: “Ja, sorry, staat je goed, maar het nieuwe ding is glass hair. Superstijl, super recht afgechopt en heel glanzend. Je wil eigenlijk jezelf nog kunnen zien in je haar.”

Glass hair (zie ook Google Images) is de allernieuwste trend. “Kim Kardashian is er al mee gespot en dan weet je al dat het een megatrend wordt. Ook Haley Baldwin en Ariane Grande, al die meiden die ook die nineties tof vinden voor inspiratie, dragen dat. Ik vind zelf een beetje nonchalanter wel leuker, zoals jij het draagt. Dit lijkt me meer iets voor een event of een première.

Renate Gerschtanowitz heeft toegezegd om er iets modieuzer bij te gaan lopen. “Ik ga het de volgende keer ook proberen. Dan doe ik de show zo.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen