Johnny de Mol zegt Gouden Televizier-Ring Gala af

Johnny de Mol is donderdag niet aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala in de Bijlmer. Hij is nog aan het nagenieten van zijn huwelijk in Portugal. Dat heeft de SBS 6-ster gezegd in Ekdom in de Morgen op Radio 10. De Mol is net als Beau van Erven Dorens en Humberto Tan genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster. “Ik moet een bandje gaan sturen, ja. Dit is onze vrije week en we moeten nog even bijkomen van alles. Daar ga ik niet bij zijn, helaas“, geeft hij aan.

De presentator doet het even rustig aan, al gaat hij niet op huwelijksreis. “We blijven nog een paar dagen in Portugal. We hebben die kleine smurf bij ons, dus we gaan ergens volgend jaar wat langer weg met z’n tweetjes. Nu is hij nog te klein om hem alleen te laten zo lang. We zijn hier nu met z’n drietjes.

Hoe is het nu met De Mol? “Ja, geweldig, het is goed. We zitten nog in Portugal en mijn stem is terug. Die was niet alleen door het jawoord weg, maar ook gewoon door het vele schreeuwen. We hadden een beetje herrie op het feestje, ja. Vooral op de laatste avond. Toen was er een dj ingevlogen. Dat was te gek.”

Die dj was Gerard Ekdom. Daarom had hij De Mol vanochtend ook in zijn show. “Dat heb je hartstikke leuk gedaan, Gerard. Het was een leuke verrassing en we waren er heel blij mee.”

Ekdom: “Ik vond het heel tof dat ik mocht draaien op je feestje. Ik moest even naar Portugal heen en weer. Dat moest even geheim.”

De Mol: “Ja, ja, het was natuurlijk ook niet zo dat het een groot staatsgeheim is, maar we hadden het graag stil gehouden. Het is verder ook heel rustig gelopen hoor, wat dat betreft.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen