Jeroen Nieuwenhuize twee jaar langer bij Radio 10

Radio 10-dj Jeroen Nieuwenhuize heeft zijn contract met twee jaar verlengd. Hij is sinds begin deze zomer elke werkdag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur en dat blijft zo. Dat heeft de zender laten weten. De groei van Radio 10 lijkt niet te stuiten; inmiddels is het de vierde zender van het land en dreigt het Qmusic van een podiumplaats te beroven. “We hebben een heel fijn team en er hangt een enorm positieve vibe. Je wordt echt vrolijk van deze zender!“, reageert de dj in een persbericht.

Nieuwenhuize is blij met de contractverlenging. “Ik heb altijd al een enorme liefde gehad voor hits. Niet alleen hits van nu, maar ook die uit het enorme poparchief. Bij Radio 10 kan ik mijn programma’s op dat gebied nog meer dynamiek geven en daar voel ik me helemaal in thuis!

Zenderbaas Roland Snoeijer van Radio 10 is ook enthousiast: “Jeroen past perfect bij Radio 10. Hij heeft één van de bekendste radiostemmen en is een enorme muziekkenner.”

Het is echt opvallend hoe hij in korte tijd al een echte vertrouwde Radio 10-stem is geworden. We zijn dan ook erg blij dat Jeroen zijn contract verlengd heeft en de komende twee jaar te horen is op Radio 10.

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen