Geraldine Kemper weet niet of ze bij BNNVARA blijft

Geraldine Kemper weet niet of ze actief blijft voor BNNVARA. Ze heeft bewust maar voor een jaar bijgetekend. Dat vertelt de presentatrice, die ook dit jaar genomineerd was voor de Televizier-Ster, in Het Parool. Op de vraag of ze gepolst is voor een overstap, zegt ze: “Wie weet, ja! Er speelt enorm veel in Hilversum, dat is wel een reden dat ik nu voor een jaartje bij BNNVARA heb bijgetekend. Misschien houdt 3 op Reis wel op, of word ik weggedaan… Ik weet niet wat er gaat gebeuren.”

Een belangrijke reden om BNNVARA trouw te blijven was het programma Je Zal Het Maar Zijn, dat ze heeft overgenomen van Sophie Hilbrand. “Elke keer dat me werd gevraagd welke kant ik op wilde, zei ik dat ik dát wilde doen. Het is heel gevarieerd, je maakt eigenlijk achttien minidocumentaires.

Was ze ook gebleven als ze dat níet kreeg? “Ik had het lastig gevonden als ik dit niet had mogen doen. Er is geen sprake van geweest dat ik weg zou gaan, maar ik vond het wel belangrijk dat ik zo’n nieuwe stap mocht maken.

Kemper baalt wel heel erg van het vertrek van haar maatje Jan Versteegh naar Talpa. “Hij belde mij als een van de eersten. Ik had een vermoeden, we hebben het er vaak over gehad. Maar ik ga niet liegen dat ik het niet jammer vind dat hij weg is. We hebben intensief met elkaar samengewerkt, dat wordt nu lastig.

Het Parool-interview met Geraldine Kemper kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Estera Marysia

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen