Geen omstreden BN’er in derde Comedy Central-roast

Het is Comedy Central niet gelukt om na Gordon en Giel Beelen weer een spraakmakende BN’er te strikken voor de Nederlandse versie van The Roast. Voor de derde editie heeft de zender Johnny de Mol gestrikt. Dat heeft een zegsvrouw bekendgemaakt. De Mol is niet bepaald een BN’er met een rafelrandje. Hij is tegenwoordig een echte weldoener, een soort Arie Boomsma-light, die allemaal goede dingen doet voor vluchtelingen op Lesbos. Toch denkt Comedy Central dat hij een leuke gast is.

Comedy Central-baas Judith Peters: “De kans om Johnny de Mol te roasten, die laat je natuurlijk niet lopen! Nederland is fan van Johnny maar tegelijkertijd hebben we ook vooroordelen. Een ideale Roast-kandidaat dus!”

Comedy Central maakt direct ook de eerste Roaster bekend: wederom Peter Pannekoek. “Het wordt mijn derde Roast. Bij elke trilogie is de derde het kutst, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt. Ik heb er zin in, het is de minst populaire van De Mol-familie en dat is knap. Ik verheug me er enorm op en het wordt hoog tijd dat deze zogenaamde goedzak eens finaal afgebrand gaat worden.

Zelf zegt De Mol: “Het is een enorme eer dat ik na Gordon en Giel Beelen nu de derde Roastee ben. Ik heb een waanzinnig mooi en heftig leven gehad. Het is nu tijd om in het reine te komen en het verleden achter me te laten. Ik ben er klaar voor, de messen zijn geslepen.

The Comedy Central Roast of Johnny de Mol wordt op maandag 10 december opgenomen, de uitzenddatum maakt Viacom-zender Comedy Central nog bekend. De productie van deze derde editie is ook dit jaar in vertrouwde handen van MasMedia.

Wie de eervolle rol van Roast Master vervult en wie naast Peter Pannekoek plaats gaan nemen in het Roast panel, maakt Comedy Central binnenkort bekend.

Foto: Tim Buiting

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen