Fred Teeven rekent op positieve reacties Kroongetuige

Fred Teeven denkt dat de kijkers positief zullen reageren op zijn optreden als kandidaat in het RTL 4-programma Kroongetuige, dat vanavond om half tien begint aan zijn tweede seizoen. Dat zegt de VVD-prominent in De Telegraaf. Teeven vindt dat zijn deelname hem ‘aardig goed is afgegaan’. “Je gaat zeker een andere Fred Teeven zien, ik vermoed dat je hem aardiger vindt dan gedacht. Iemand met veel humor ook. Dat hoorde ik ook veel terug na mijn aflevering van de show 24 uur met.”

Ook in 24 Uur Met liet Teeven zich van een andere kant zien. “Mensen zeiden: je staat politiek gezien mijlenver van me af, maar je bent me erg meegevallen. Ik verwacht dat dat straks ook de reactie zal zijn. Ha, en zo niet, dan krijg ik dat ook wel te horen in de bus.

Hij vindt het leuk dat hij nu ook eens iets in de entertainment doet. Normaal gesproken wordt hij alleen in verband gebracht met actualiteiten. “Mijn vrouw houdt via Google alerts bij wat er over mij geschreven wordt. Nu duikt mijn naam niet alleen meer op in berichtgeving over misdaad en politiek, maar ook entertainment.”

Hij vervolgt: “Mooi om dat in de herfst van mijn leven nog mee te maken.

De Monic Hendrickx-show Kroongetuige is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Fred Teeven kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen