Esther Roord niet benaderd voor nieuwe Kees & Co

Actrice Esther Roord is niet eens benaderd om terug te keren als Sonja in de revival van de komedieserie Kees & Co op RTL 4. Dat melden De Telegraaf en RTL Boulevard. Kees & Co keert terug op de buis met Simone Kleinsma in haar vertrouwde rol van Kees, maar Sonja ontbreekt volledig. Wel krijgt de actrice een volledig nieuwe tegenspeelster: Chantal Janzen. “Opmerkelijk is dat de actrice überhaupt niet benaderd is voor de vervolgserie“, zo weet RTL Boulevard.

Boulevard vindt het maar raar. “Want Sonja zat bijna in elke aflevering en was toch wel de Co van Kees. Aan RTL Boulevard laat Esther Roord weten niet betrokken te zijn bij het proces.

Volgens De Telegraaf was er de betrokkenen veel aan gelegen om eindelijk eens een samenwerking tussen Kleinsma en Janzen mogelijk te maken. “Twee generaties van de grootste sterren uit de Joop van den Ende-stal.

Janzen is nog jong en fris en kan op die manier tegenwicht bieden aan de oudere Kleinsma. “De veranderingen in de serie werden eigenlijk al in de laatste seizoenen ingezet. Het moest ook in 2004 van RTL 4 allemaal al jonger en sneller”, zegt een Endemol-medewerker in de krant.

De Telegraaf leeft mee met de gepasseerde Esther Roord: “Ze is dus zelfs niet benáderd en leeft tegenwoordig in Amsterdam-Zuidoost een onopvallend bestaan.

Mogelijk speelt ook de gezondheid van Roord een rol, aldus de krant. Volgens het dagblad is de actrice de afgelopen jaren meerdere keren in het ziekenhuis beland.

Overigens is op internet al een foto van het nieuwe decor van Kees & Co verschenen.

Het Telegraaf-artikel ‘Waarom SONJA ontbreekt in nieuwe Kees & Co’ kunt u lezen op de krantsite.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen