Erik Mouthaan ontkent verhouding met Mark Rutte

RTL Nieuws-verslaggever Erik Mouthaan ontkent dat hij een geheime relatie heeft met minister-president Mark Rutte. Daar is geen sprake van. Dat laat hij weten op Twitter. Er zingt in de wandelgangen al jaren een gerucht rond dat Mouthaan een seksuele verhouding zou hebben gehad met Rutte en weekblad Story besloot hem daarnaar te vragen. “De Story wil weten of ik een geheime relatie heb met Mark Rutte. Nee“, twittert de televisiemaker, met daarbij een gifje van een gierende Rutte.

De ontkenning van Mouthaan is, bewust of onbewust, niet compleet. Hij spreekt namelijk in de tegenwoordige tijd (‘heb’), terwijl Story naar het verleden vroeg. Daar spreekt Story-baas Guido den Aantrekker hem dan ook op aan.

Den Aantrekker: “Wel de feiten weergeven, Erik Mouthaan: het woord ‘geheim’ komt in ons e-mailverkeer van gisteren niet voor, en de tegenwoordige tijd ook niet. Anyway: dank voor je attente reply gisteren per e-mail #journalistiek.

Er gaan al jaren geruchten over de seksuele voorkeur van Mark Rutte. Die van Mouthaan is wel bekend; hij valt op mannen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen