DWDD-baas wil niet zeggen wat hij van M vindt

Marco Versluis, hoofdredacteur van De Wereld Draait Door, wil niet zeggen wat hij van de Margriet van der Linden-talkshow M vindt. Dat laat hij weten in een interview met Het Parool. DWDD is sinds dit jaar nog maar zes maanden per jaar te zien en de NPO koos dit jaar voor M om uit te zenden in de DWDD-pauze. Wat vond Versluis ervan? “Ja, daar heb ik zeker naar gekeken“, zegt de tv-maker. “Ik wist dat de vraag zou komen, maar er wordt al genoeg geroepen vanaf de zijlijn.

M lag behoorlijk onder vuur, omdat Van der Linden nou niet bepaald een natuurtalent bleek. Versluis wil echter niet meedoen aan de discussie over M. “Ik voel niet de behoefte daar een steentje aan bij te dragen. Niet in de minste plaats omdat ze op ons slot zitten.”

Versluis volgt: “Kijk, ik maak zelf een talkshow en heb een kritisch oog, dus ik kijk vanuit een blik dat het áltijd beter kan. Het is het eerste seizoen, hè.”

Hetzelfde geldt voor Twan Huys, zegt Versluis. “Ik hoorde hier en daar de nuance dat DWDD de eerste maanden van het bestaan ook moeite had. Die nuance is op zijn plaats.”

Het Parool-interview met Marco Versluis kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen