Dries Roelvink denkt kans te maken op Televizier-Ring

Dries Roelvink denkt dat hij met zijn SBS 6-programma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken, dat momenteel zo’n half miljoen kijkers scoort op de woensdagavond van de zender, kans maakt op een Gouden Televizier-Ring. Dat heeft hij gezegd tegen het ANP. Roelvink denkt dat hij het zomaar eens tot de laatste drie genomineerden kan schoppen. “Ik denk dat dit programma, Effe geen cent te makken, als je alle acht afleveringen hebt gezien, dat het niet kansloos is.

De Roelvinkjes-soap is een herhaling van zetten van wat Natasja en René Froger ooit al eens hebben gedaan met hun gezin: een maand lang op bijstandsniveau leven. “De serie loopt nu drie afleveringen en de reacties zijn erg leuk”, aldus Roelvink.

De prijs zou volgens de volkszanger meer dan verdiend zijn, omdat een maand lang op bijstandsniveau leven best pittig was. “We waren wel blij allemaal dat het er weer op zat. De eerste dagen dachten we: we slaan ons er wel doorheen. Maar het werd toch steeds zwaarder.”

Roelvink heeft liever de Ring dan een uitverkochte Ziggo Dome. “Ik heb al verschillende leuke concerten gegeven in Amsterdam, van het Ziggo Dome lig ik nou niet zo wakker. De Ring zou toch geweldig zijn.

Foto: William Rutten, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen