Domien en Rámon verbaasd over gastenlijst Twan Huys

Qmusic-ster Domien Verschuuren en 3FM-dj Rámon Verkoeijen uiten kritiek op de gastenlijst van RTL Late Night, de talkshow van Twan Huys. Dat is te lezen op Twitter. Dj Hardwell heeft deze week zijn voorlopig laatste optreden en daarna neemt hij de tijd om tot rust te komen. Huys besprak het met twee gasten: FunX-dj Fernando Halman en Kelly Weekers, de vriendin van John Ewbank. “Bij ons is Kelly Weekers, welkom. Je bent lifecoach, hè?“, kondigde Huys haar aan.

Huys: “Jij werkt heel veel met sporters, dj’s en helpt ze als het misschien fout dreigt te gaan? En je kent dj Hardwell ook. Je was bij zijn laatste concert in september?

Het duo Halman en Weekers had vervolgens niets interessant te zeggen over de top-dj, vindt Verkoeijen. Hij verbaast zich erover dat RTL Late Night niets beters kon vinden, terwijl de hele muziekscene verzameld is in de hoofdstad voor het Amsterdam Dance Event.

Verkoeijen: “Oke er praten bij RTL Late Night mensen over Hardwell. Dan zit heel Amsterdam vol met grote, bekende en interessante namen. De hele industrie is er… en dan zie je dit 😕 Jammer vind ik dat.

Domien Verschuuren: “Maf he? 🤨

Verkoeijen: “Ja echt zonde! Heb je het over zo’n grootheid voor de Nederlandse dance industrie. Heel raar. Ze hoeven daar de deur maar open te zetten en er lopen al mensen met een beter verhaal! De gasten die over Hardwell praten voegen niets toe terwijl heel Amsterdam vol zit met specialisten.

Maar wie durft nog bij Huys te zitten?“, besluit Evert Bronkhorst van mediabureau Vizeum.

RTL Late Night met Twan Huys wist dinsdag wederom geen plek te behalen in de kijkcijfer top 25. Er keken 370.000 mensen (9,4 procent).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen