Corry Konings zit in de lift dankzij Expeditie Robinson

De populariteit van Corry Konings zit flink in de lift omhoog door haar deelname aan kijkcijferkanon Expeditie Robinson. Dat vertelt de zangeres vandaag in het AD. Konings vloog gisteren uit de realityshow van RTL 5, maar dat zal haar niet deren: ze plukt al weken de vruchten van haar deelname. “Zoveel aanvragen, en ook verzoeken voor televisie, radio, bladen en kranten. Bij Robinson zeiden ze al: je gaat het drukker krijgen, maar dit had ik nooit gedacht. Ik zit weer in de lift. Geweldig.

De zangeres heeft het gevoel dat ze omarmd wordt door de tv-kijker. “Iedereen leeft zo mee. Ik ging laatst planten halen voor de tuin. Kom ik binnen, zegt die vrouw: ‘Oh je bent mijn held, en mijn zoon vindt je ook helemaal te gek’. Dat is toch leuk?’ Voor die mensen is het zo jammer dat ik eruit ben.

Er zat nóg een zestiger op het Robinson-eiland: Johnny Kraaijkamp jr. “Lagen we daar op dat bamboebedje. Zei ik ook: goh John, dat wij hier liggen, hadden we nooit gedacht. We missen alleen nog dat Gooise matrasje. Wij lachen.”

Een romance? Het had gekund, maar nee, dat zat er van beide kanten niet in.

Het AD-interview met Corry Konings kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen