Corry Konings wil D-cup, overweegt borstvergroting

De 67-jarige hitzangeres Corry Konings overweegt een borstvergroting. Ze wil graag naar een D-cup toe. Dat geeft ze aan in een openhartig vraaggesprek met weekblad Weekend. Konings heeft haar borsten al eens laten vergroten, namelijk voor de geboorte van haar dochter Sharona, maar nu zijn ze weer geslonken. “Ik heb mijn implantaten eruit laten halen omdat er een lek in zat. De dokter zei dat mijn siliconen er zo snel mogelijk uit moesten omdat er een lekkage te zien was.

Gelukkig voor Konings zijn die siliconen in haar borsten blijven hangen. “Geluk bij een ongeluk was dat mijn borst was ingekapseld en dat heeft me behoed voor een ramp. Anders had ik de kans gelopen dat die siliconen door mijn lijf waren gaan zweven.”

Maar wat nu? Gaat ze terug naar groot of houdt ze het bij haar huidige cup? “Ik twijfel. Ik heb met de dokter afgesproken dat ik erover ga nadenken.”

Ik neig nu naar een paar nieuwe. Als je een D-cup gewend bent, is zo’n C-cupje maar een platte bedoening. Maar we zien wel. Ik heb geen haast.”

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen