Carlo Boszhard vindt BN’ers bij Televizier-gala zuur

Bekende Nederlanders zitten er altijd erg zuur en verveeld bij in het publiek van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat heeft Carlo Boszhard woensdagavond gezegd in Pauw. Televisieland verzamelt zich vanavond weer massaal in Amsterdam-Zuidoost, waar de prijzen worden uitgereikt. Ook Boszhard is er bij en hij rekent alvast op een hoop uitgestreken gezichten. “Het is ongemakkelijk. Dat komt ook omdat de mensen die daar zitten programmamakers zijn en dat is het slechtste publiek ever.”

Bekende Nederlanders als publiek zijn verschrikkelijk, meent Boszhard. “Ze willen eigenlijk niet lachen en zitten er ongeïnteresseerd. Arjen Lubach zit dan in z’n rol van: ik sta er een beetje over. Als je daar zit als programmamaker dan zie je wel heel erg de echte gezichten van de makers en die zijn over het algemeen best wel zuur.”

“Ja, dat vind ik wel. Van: ik heb er niet zo’n zin in en ik ben iemand tegengekomen op de rode loper die een vraag stelde die niet leuk is en hoe moet ik reageren op al die bekende Nederlanders?

Door die verveelde BN’ers heeft de show minder allure, meent Boszhard. “Het is een show en eigenlijk hebben we mensen nodig die goed publiek zijn. Applaus en lachen om collega’s. Maar dat kunnen we niet echt.”

Heeft hij zelf eigenlijk nog een zure mening? “Ik ben er bij, dus dan ga Geraldine Kemper wel feliciteren enzo, maar ik vind het toch raar dat zij genomineerd is. Ik bedoel: het meisje is ontzettend populair, ik begrijp het. Maar ik bedoel: ik snap Chantal, ik snap Eva, maar daar zou ik ook Linda de Mol wel vinden passen.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vanavond om 21.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen