Angela Groothuizen onthult hoofd zonder make-up

Bekende vrouwen zien er op televisie altijd uit om door een ringetje te halen, maar in werkelijkheid lijken ze vaak op de doorsnee buurvrouw van driehoog-achter. RTL 4-ster Angela Groothuizen heeft er lak aan en laat zien hoe een tv-vrouw er écht uitziet. De stoere presentatrice heeft zich dit weekend weer eens laten optuigen door kapper en visagist Leco van Zadelhoff en vroeg hem om dit keer niet alleen de after-foto op Instagram te zetten, maar ook de nietsontziende before-foto.

Het is werkelijk een wereld van verschil: Groothuizen is bijna niet te herkennen. Veel volgers vinden het dan ook stoer dat ze zich zo kwetsbaar toont. Zij vinden het in deze tijd van social media dapper dat een bekende vrouw haar ware gezicht durft te tonen.

Leco van Zadelhoff: “Kijk daarom hou ik van haar… ‘Zet me op Instagram’, zegt ze, ‘…maar ook de voor foto!!!!!’ Als geen ander laat Angela Groothuizen zien dat je met lekker haar en make-up een verandering kan maken…

Het blijft het mooie canvas met haar geweldige jukbeenderen, maar, met een laagje vernis! En natuurlijk een goed lichtje werkt ook!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen