100% NL ontslaat Lars Boele, zet Barry Paf op ochtend

Radiozender 100% NL haalde Barry Paf in juli in huis voor de middagspits, maar zet hem nu toch op de ochtendspits. Dat betekent het einde voor Lars Boele bij de radiozender. Dat heeft het station laten weten. Paf vertrok in 2016 na twintig jaar bij Radio 538 en is nu al enige tijd te horen in de 100% NL-middag. Hij krijgt nu dus het meest prestigieuze tijdslot: de ochtendspits. “We zien Barry als de beste kandidaat voor dit belangrijke tijdstip in de programmering“, zegt zenderbaas Martijn Zuurveen.

Paf is blij met deze uitdaging. “Ik ben enorm blij en trots dat ik zo’n mooie stap mag maken! De ochtend is het belangrijkste tijdstip in het radiolandschap. Ik zie het dan ook als een groot compliment dat ik straks op dat tijdstip mijn show mag gaan presenteren“, zo laat de radiomaker weten.

Hij vervolgt: “Ik voel me echt thuis bij 100% NL en kijk er naar uit iedere ochtend wakker te worden met heel Nederland!

En wat gebeurt er met Boele, die vooral bekend is van zijn radioruzie met Gerard Joling? Die wordt de laan uitgestuurd. “Met de komst van Barry Paf naar de ochtend, nemen we afscheid van Lars Boele, die twee jaar lang te horen is geweest in de ochtend. We bedanken Lars voor de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes met alles wat de toekomst hem te bieden heeft”, zegt Zuurveen.

Paf wordt in het middagspitsslot vervangen door Chantal Hutten, die daarmee de enige vrouwelijke dj van Nederland op dat tijdslot wordt.

Zuurveen: “Met Chantal in de middag, een vrouwelijke stem die in korte tijd heeft laten zien een goede aanvulling te zijn voor 100% NL, kijken we positief naar de toekomst met deze nieuwe programmering. Het wordt later bekend wie Chantal in het weekend gaat vervangen.

De nieuwe programmering van 100% NL gaat in op maandag 3 december.

Lees ook: Barry Paf na twintig jaar Radio 538 verder bij 100% NL (25 juli)

Foto: 100% NL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen