Voice-senioren zorgen voor hilariteit bij Twan Huys

De kijkers van RTL Late Night met Twan Huys gingen vrijdagavond voor het eerst lachend naar bed. De finalisten van The Voice Senior zorgden voor hilariteit aan de tafel van Twan Huys. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Huys sprak tijdens het eerste deel van de uitzending met de vier overgebleven finalisten, waaronder de excentrieke Noble. “Ik ben op van de zenuwen. Het is geen gezonde zenuwen ook. Dit kan nooit gezond zijn, nee. Ha ha ha ha“, gierde de zangeres uit.

Op de vraag van Twan Huys of Noble nog wel goed kan slapen door het enorme succes van The Voice Senior, antwoordde ze: “Met wat wiet. Ha ha ha ha.”

Ze had de lachers op haar hand met uitspraken als: “Ik vind het ook niet erg om te verliezen, maar ik wil geen vierde worden. Ha ha ha.”

Noble gaf aan dat iedereen in Dordtrecht trots op haar is. Zo werd ze gesteund door de gemeenteraad. “Ja, de burgemeester. En zelfs mijn huisarts belde de volgende ochtend. Hij komt uit Iran en is nog bloedknap ook, maar daar gaat het niet om. Ha ha ha.”

Twan Huys: “Je kan altijd nog naar een stand-up comedy programma als dit niet lukt.”

Kandidate Annet vertelde dat ze tijdens een van de afleveringen een bepaalde jurk niet mocht aantrekken van John de Mol. “Het was een blauwe jurk. Ik had hem speciaal laten maken met die mouwen op het nummer Proud Mary, dat die zouden gaan flappen, maar er was iets mee waarschijnlijk. Misschien kon de microfoon er niet in. Hij moest uit, ha ha“, legde ze uit.

Dan tegen John de Mol: “Wat was daar mee eigenlijk?

De Mol: “Ha ha ha. Hij was een beetje kort.”

Huys gaf vervolgens aan dat hij ‘naar een climax’ wilde in het programma. Noble: “Climax?! Ha ha ha.” Daarop barstte De Mol in lachen uit.

Huys: “Ik heb zo’n gesprek bij Nieuwsuur nooit gehad op een of andere manier.”

Vervolgens kwamen coaches Gerard Joling en Gordon aan tafel. Huys: “Iedereen zei: ‘Hoe lang zal het duren voor ze er zijn?’ Nou, twee weken. Ik ben blij dat jullie hier zijn. Wat vinden jullie van deze aflevering?

Huys doelde op de Voice Senior-finale, maar Gordon betrok het met een knipoog op RTL Late Night: “Nou, déze aflevering is wél leuk.”

Ha ha ha ha“, reageerde Huys sportief.

Gordon vertelde ook nog een anekdote over de bemoeizucht van John de Mol. “Het is ook wel eens heel vervelend, hoor. Het is best wel irritant ook. Ik werk al jaren met hem en heb ook radio voor hem gedaan. Dan denk je: ik neem het eerste uur lekker op, dat hoort ‘ie toch niet tussen zes en zeven. Hij zegt: ‘Waar was je?’ Ha ha ha. Dat soort dingen. Het ontgaat hem niet. Je kunt hem niet in de maling nemen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen